Soft-Ox Teknologien

 

Ren Vane inneholder den unike kombinasjonen av hypoklorsyre og organisk syre. En patent fra norske SoftOx. Disse ingrediensene finnes naturlig i kroppen. Derfor vil virus inaktiveres og bakterier drepes effektivt på en skånsom måte. Kliniske tester viser at selv intens og gjentatt bruk ikke påvirker fettlaget til verken intakt, sprukken eller sår hud. Lukten oppstår ved kontakt med organisk materiale, men forsvinner når den tørker.

Innholdet i Ren Vane har et bredt antimikrobielt spekter og dreper/inaktiverer bakterier, gjær, sopp og virus. Den overgår effektivitetskravene bestemt av relevante europeiske EN-tester.

Innholdet er en vannbasert løsning med 200ppm hypoklorsyre (HOCI) og 0,25% organsik syre. Optimalisert med hensyn til effektivitet og hudvennlighet

Hypoklorsyre (HOCI) er den mest effektive desinfeksjonskomponenten i klorprodukter 80 ganger mer effektiv enn vanlig hypokloritt (OCI)

Den unike patenten til SoftOx gjør at Ren Vane holder et HOCI - nivå på over 95% og en stabil pH gjennom hele produktets levetid - Best i klassen.

Den stabile pH verdien på 4,3 gir Ren Vane en optimal hudvennlig pH. Den inneholder minimum 160ppm HOCI og bevarer en stabil pH til enhver tid. Det gjør den til et effektivt og unikt desinfeksonsmiddel.

 

 

Les mer om Soft-Ox her: Soft-ox.com